Megrendelés

 

Megrendelem a Hadi- és túraösvények a Dolomitokban c. kiadványt 4500 Ft/példány áron + szállítási költség

Mellékeljük A hadi- és túraösvények a Dolomitokban c. 270 oldalas, B5-ös méretű, színes kiadványunk tartalomjegyzékétnyíl egy túraleírást is a könyvbőlnyíl

és egy ismertetőt a kiadványról nyíl

(A kiadvány ára a szállítási költséget nem tartalmazza. A kiadványt Foxpost csomagként adjuk fel, Foxpost csomagautomatába +1500 Ft szállítási költséggel, futár által házhoz szállítva +2300 Ft szállítási költséggel.

Kérünk beírni egy mobilszámot is a megrendelő megjegyzés rovatába, mert csak azzal együtt tudjuk feladni a csomagot. A legközelebbi FOXPOST automatát itt választhatja ki: https://foxpost.hu/csomagautomatak)

 

 

hadi

 

 

 

 

 

Szállítási feltételek:

Minden megrendelést visszaigazolunk e-mailben, egyúttal levelünk mellékleteként küldjük a díjbekérő vagy számla másolatát is, amelynek segítségével be tudják fizetni a kiadványok árát. Az eredeti számlát a kiadványokkal együtt kézbesítjük. A számla alapján banki utalással lehet fizetni.
Fontos, hogy a megrendelőszelvény közlemény rovatába mobilszámot is írjon be, így a futárral konkrét időpontot is tud egyeztetni a csomag szállításáról. A kiadványokat a Foxpost futárszolgálatával kézbesítjük. A csomagok a feladástól számított 2-3 munkanapon belül érkeznek meg.

Lehetőség van FOXPOST csomagautomatába is kérni a csomagot, ahol az értesítés után 4 napon belül bármikor átveheti azt. Ehhez az utalás közlemény rovatában, vagy külön e-mailben küldje el a csomagautomata pontos címét (számát), ahová kéri. Ehhez a szállításhoz is szükséges telefonszám és e-mail cím! A FOXPOST csomagautomaták országos listáját itt nézheti meg: https://foxpost.hu/csomagautomatak

(Megrendelés esetén levelezőprogramjuk levélszemét, spam mappáját is nézzék meg, mert a mellékletet tartalmazó leveleket gyakran oda helyezik egyes programok!) Kérjük vásárlóinkat, hogy banki utalással fizessenek (Zöld infó Média Kft: 11731001-21410442-00000000, OTP Bank) a sárga csekk helyett, illetve lehetőség van arra is, hogy valamelyik OTP bankfiók pénztárában költség nélkül fizetnek díjbekérőnk, vagy számlánk alapján.

Kizárólag magyarországi szállítás esetén érvényes árak!

E-mail: info@zimedia.hu
Tel.:+36 20 579 1056
Levelezési cím:
ZIMédia Kiadó, 7639 Kökény, Kossuth u. 1/C.

A Zöld Infó Média Kft. bankszámlaszáma:

OTP Bank 11731001-21410442-00000000