Megrendelés

2022

 

A./ típusú megrendelés:

Megrendelem a 2005-2021 között megjelent VKT lapszámok és évkönyvek digitális változatát DVD-ROM-on és a 130 oldalas nyomtatott kiadványt (címlapok és tartalomjegyzék) együtt, 8000 Ft/példány áron

(A kiadvány ára a szállítási költséget is tartalmazza. A kiadványt elsőbbségi levélként, több példány esetén Foxpost csomagként küldjük.

Utóbbi esetben kérünk egy mobilszámot is a megrendelő megjegyzés rovatába, mert csak azzal együtt tudjuk feladni a csomagot.)

 

B./ típusú támogatói megrendelés:

Megrendelem a 2005-2021 között megjelent VKT lapszámok és évkönyvek digitális változatát DVD-ROM-on és a 130 oldalas nyomtatott kiadványt (címlapok és tartalomjegyzék) + egy választott korábbi, raktáron lévő kiadványunkat, 15 000 Ft/példány áron

(A kiadvány ára a szállítási költséget is tartalmazza. A kiadványt Foxpost csomagként küldjük.

Kérünk egy mobilszámot is a megrendelő megjegyzés rovatába,mert csak azzal együtt tudjuk feladni a csomagot.)

 

Bízunk benne, hogy anyagi lehetőségeik alapján olvasóink közül többen is szívesen választják majd a támogatói megrendelést. Ezzel kiadónknak is segítenek a hitelek visszafizetésében és a lap esetle­ges újra indításában.

 

 

Megrendelem a Hadi- és túraösvények a Dolomitokban c. kiadványt 6800 Ft/példány áron

Mellékeljük A hadi- és túraösvények a Dolomitokban c. 270 oldalas, B5-ös méretű, színes kiadványunk tartalomjegyzékétnyíl egy túraleírást is a könyvbőlnyíl

és egy ismertetőt a kiadványról nyíl

A kiadvány ára tartalmazza a szállítási költséget is.

A legközelebbi FOXPOST automatát itt választhatja ki: https://foxpost.hu/csomagautomatak

hadi

 

 

A kiadvány ára tartalmazza a szállítási költséget is.

Megrendelem a Várak, kastélyok, templomok magazin 2021-es Évkönyvét 6000 Ft-os áron

Tartalomjegyzék

A kiadvány ára tartalmazza a szállítási költséget is.

Megrendelem a Várak, kastélyok, templomok magazin 2020-as Évkönyvét 6000 Ft-os áron

Tartalomjegyzék

 

 

 

tamogattamogat

 

A kiadvány ára tartalmazza a szállítási költséget is.

Megrendelem a Várak, kastélyok, templomok magazin 2014 és 2019 között megjelent bármelyik Évkönyvét 5000 Ft/példány áron.

(A megrendelőszelvény megjegyzés rovatába tudja beírni, hogy melyik évfolyamokat válsztotta.)

 

Megrendelem a Várak, kastélyok, templomok magazin 2017-2019 között megjelent lapszámait 680 Ft/példány áron.

(Az egyes lapszámok csak más kiadvánnyal együtt, vagy csak 10 példánytól rendelhetők meg! A megjegyzés rovatba írja be, hogy melyik lapszámokat választotta.)

 

A kiadvány ára tartalmazza a szállítási költséget is.

Megrendelem a Leszek-e még újra ember? Takács Pál harctéri naplója 1915-1917 c. kiadványt 4800 Ft/példány áron.

 

napló

Takács Judit Pollmann Ferenc
könyvajánlója könyvismertetője
nyíl nyíl

 

A kiadvány ára tartalmazza a szállítási költséget is.

Megrendelem a Légirégészet története c. kiadványt 4400 Ft/példány áron

legir

 

 

Szállítási feltételek:

Minden megrendelést visszaigazolunk e-mailben, egyúttal levelünk mellékleteként küldjük a számla másolatát is, amelynek segítségével be tudják fizetni a kiadványok árát. Az eredeti számlát a kiadványokkal együtt kézbesítjük. A számla alapján banki utalással lehet fizetni.
Fontos, hogy a megrendelőszelvény közlemény rovatába a telefonszámot is írja be, így a futár konkrét időpontot is tud egyeztetni Önnel a csomag szállításáról. A kiadványokat a Foxpost futárszolgálatával kézbesítjük. A csomagok a feladástól számított 2-3 munkanapon belül érkeznek meg.

Lehetőség van FOXPOST csomagautomatába is kérni a csomagot, ahol az értesítés után 4 napon belül bármikor átveheti azt. Ehhez az utalás közlemény rovatában, vagy külön e-mailben küldje el a csomagautomata pontos címét (számát), ahová kéri. Ehhez a szállításhoz is szükséges telefonszám és e-mail cím! A FOXPOST csomagautomaták országos listáját itt nézheti meg: https://foxpost.hu/csomagautomatak

Előrendelés esetén (később megjelenő kiadványra) díjbekérőt küldünk, melyet fizetési határidőtől függetlenül az adott kiadvány megjelenéséig bármikor be lehet fizetni!

(Megrendelés esetén levelezőprogramjuk levélszemét, spam mappáját is nézzék meg, mert a mellékletet tartalmazó leveleket gyakran oda helyezik egyes programok!) Kérjük vásárlóinkat, hogy banki utalással fizessenek (Zöld infó Média Kft: 11731001-21410442-00000000, OTP Bank) a sárga csekk helyett, illetve lehetőség van arra is, hogy valamelyik OTP bankfiók pénztárában költség nélkül fizetnek díjbekérőnk, vagy számlánk alapján.

Kizárólag magyarországi szállítás esetén érvényes árak!

E-mail: vkt@varlap.hu
Tel.:+36 20 3462 100
Levelezési cím:
ZIMédia Kiadó, 7639 Kökény, Kossuth u. 1/C.

A Zöld Infó Média Kft. bankszámlaszáma:

OTP Bank 11731001-21410442-00000000